Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Deprem Araştırma Uygulama ve Araştırma Merkezi (DAUM)

Bayramiç ilçesinde deprem ve afet konulu seminer

ÇOMÜ Deprem Araştırma ve Uygulama ve Araştırma Merkezi (DAUM) faaliyetleri kapsamında, Bayramiç Meslek Yüksek Okulu ve Bayramiç Kaymakamlığı tarafından düzenlenen “Depremler ve Afet Eğitimi” konularında bilgilendirme semineri Mühendislik Fakültesi Dekan V. ve DAUM müdürü Prof. Dr. Tolga BEKLER tarafından verilmiştir.

ÇOMÜ Deprem Araştırma ve Uygulama ve Araştırma Merkezi (DAUM) faaliyetleri kapsamında, Bayramiç Meslek Yüksek Okulu ve Bayramiç Kaymakamlığı tarafından düzenlenen “Depremler ve Afet Eğitimi” konularında bilgilendirme semineri Mühendislik Fakültesi Dekan V. ve DAUM Müdürü Prof. Dr. Tolga BEKLER tarafından verilmiştir.

Bayramiç Halk Eğitim Merkezi konferans Salonunda Yapılan eğitim semineri başta Bayramiç Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Emin YAKAR olmak üzere ilçedeki çok sayıda kamu kurum ve kuruluşlarının personelinin katılımı ile 3 oturum halinde gerçekleştirilmiştir. Konuşmada Biga Yarımadası son yüzyıl depremleri, deprem tehlikesi ve alınması gereken önlemler anlatılmıştır.